🇺🇦 Ultimele noutati
Campania "SOS UCRAINA"
Ajutați-ne să umplem un tir!

Suntem deja la al unsprezecelea convoi umanitar către Ucraina, pentru că nevoia de ajutor este foarte mare. De aceea vă solicitam să ne unim forțele, împreună!

 

Haideți să umplem un tir cu alimente neperisabile! De îndată ce tirul este plin, noi îl ducem direct în Ucraina! Acum este momentul ca, noi, românii, să arătăm lumii inima de Samaritean pe care Dumnezeu a construit-o în noi.

România a trecut și ea prin multe greutăți și lipsuri. Cunoaștem durerea și nu suntem indiferenți înainte ei. Suntem o națiune în care Dumnezeu a sădit o inimă de Samaritean și asta s-a văzut prin compasiunea, mila și dragostea arătată celor care cu adevărat au nevoie.

 

Doamne, binecuvântează Romania și mântuiește sufletele acestui neam! Haideți să ajutăm împreună!

 

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚𝟏 𝐤𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚!

Din 2021 și până în prezent am parcurs peste 52.000 km, mergând pretutindeni unde am fost chemați pentru a-i ajuta pe semenii noștri în nevoie.

În 2022, pentru a ajuta și mai mult, ne-am propus să achiziționăm un tir. Astfel vom putea transporta cantități importante de ajutoare, unui număr mult mai mare de oameni în nevoie.

Costul total al tirului este de 30.000 €. Fiecare donație, oricât de mică, este un mare pas înainte, mai aproape de oamenii care au nevoie de sprijinul nostru. Îți mulțumim!

🇺🇦 Samaritenii Renovațio în convoi umanitar
🇺🇦 Samaritenii Renovațio al 8-lea convoi umanitar

Am transportat în diferite zone din Ucraina: pachete de cazare alcătuite din saltea gonflabilă, lenjerie de pat, pernă, pătura, Biblie; pachete alimentare cu alimente neperisabile; alimente pregătite pentru consumul imediat; paturi; insulină; produse de igienă personală etc.