Campanie pentru 1 iunie, Ziua Copilului:

„Lăsați copilașii să vină la Mine”

Cu ocazia Zilei Copilului, ne întoarcem cu bucurie la copiii din Cața.

De 1 iunie, cei mai mulți copii sunt sărbătoriți și răsfățați de familiile lor. Dar pentru cei mai mulți dintre copiii din Cața, 1 iunie este doar o zi obișnuită. Iar pentru micuții din familiile numeroase este încă o zi în care, poate, nu au nici ce să mănânce.

Prin urmare, am decis să facem noi, de 1 iunie, o zi specială pentru copiii din Cața: le vom pune masa de sărbătoare cu bunătăți, cum ar fi înghețata cu ciocolată, vanilie și căpșuni, dar și meniurile mult îndrăgite, preferate de toți cei mici, Happy Meal și McCombo de la McDonald’s.

Pentru cei mai mulți dintre ei, meniurile de la McDonald’s sunt doar un vis frumos – un vis care, împreună cu voi, poate să devină realitate.

Dorim să le pregătim și cadouri utile: scutece pentru nou născuți, pachete cu hăinuțe, lenjerie, ciorăpei și alte lucrușoare necesare.

Îi vom bucura pe copilași și cu baloane cu heliu și alte surprize, dar și cu prezența noastră în mijlocul lor. Vom petrece împreună o zi frumoasă, încărcată cu dragoste, bucurie, cântece și jocuri.

Dacă și tu dorești să aduci bucurie unui copil nevoiaș de 1 iunie, te invităm cu drag să te alături demersului nostru:

Contribuie cu suma de 50 lei și vei oferi astfel o masă de sărbătoare și un pachet cadou unui copil sărman.

Vă mulțumim din suflet, oameni dragi care ajutați pe semenii noștri în nevoie! 💞

 

  • În campania „Cizme pentru îngerași” care a avut loc în anul 2021 luna martie, ne-am propus să achiziționăm 600 de perechi de încălțăminte pentru copiii desculți. Deși era încă frig, micuții umblau desculți sau cu încălțăminte veche, complet ruptă.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, datorită donatorilor și susținătorilor noștri, am putut face mai mult:

  • am achiziționat 840 de perechi de cizmulițe (plus ciorăpei!), care au încălțat tot atâția copii nevoiași din comunele Cața, Racoș și Bogata (județului Brașov) 🙋
  • am oferit copiilor 500 de pachete cu dulciuri,
  • am distribuit familiilor nevoiașe 300 de pachete alimentare, cu hrană de bază.

In Cața l-am cunoscut pe 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧𝐞𝐥:

 

Un băiețel s-a apropiat timid de noi. Nu vorbea, doar ne privea. Am aflat ulterior că micuțul este bolnăvior.

Era ud, murdar, înfrigurat și înfometat.

Echipa noastră s-a implicat imediat: l-am uscat, i-am curățat piciorușele, l-am îmbrăcat și încălțat cu hăinuțe și ghetuțe noi. I-am pregătit un pachet cu hrană și dulciuri, iar băiețelul a plecat acasă fericit.

L-am vizitat ulterior, și l-am găsit pe Bogdănel într-o stare mai bună, și purtând hainele și încălțămintea oferită de noi.

Uneori, un gest mic poate schimba întreaga lume a unui copil! 

Sperăm să-l revedem pe Bogdănel și cu drag i-am pregătit un cadou surpriză.

,,Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din acești foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.”

Domnul să vă răsplătească înmiit! 🙏