tk-slider-3

CONVOI UMANITAR – Împreună pentru aproapele nostru în nevoie!

În februarie 2023, cutremurele devastatoare din Turcia au ucis peste 45.000 de oameni și au rănit alte aproximativ 110.000 de persoane.
La scurt timp după tragicele evenimente, echipa noastră a pornit în prima misiune de ajutorare a persoanelor sinistrate din Turcia. ( 13 – 19 feb )
Am ajutat oamenii din zone izolate precum Yenicag, Snanli, Dover, Mizrakli și Baliklidere, unde în unele din zone niciun un salvator nu ajunsese încă. Oamenii erau lipsiți de hrană și adăpost și erau supuși constant altor replici ale cutremurelor, dar și atacurilor răufăcătorilor.
Datorită donațiilor voastre, am putut furniza oamenilor în nevoie alimente perisabile și neperisabile, hrană rece, dulciuri pentru copii, saci de dormit, pături, corturi și alte lucruri de primă necesitate.
În fața ajutorului primit, oamenii plângeau de emoție și recunoștință. Le-am promis că ne vom întoarce la ei!

 

🔸În orașe, accesul se desfășura cu multe restricții și am ales să mergem să ajutăm în zonele izolate, din afara orașelor, astfel am ajuns în cele cinci regiuni, unde am întâlnit oameni absolut disperați, a căror durere este de neconceput: case năruite, vieți spulberate, familii dispărute de pe fața pământului… Foame, frig, frică, deznădejde…

Însă, în situații atât de grele, un ajutor cât de mic – o mână întinsă, o supă caldă, o haină călduroasă, un zâmbet plin de iubire – sunt semne divine, pentru acești oameni aflați la capătul puterilor. I-am văzut privindu-ne cu speranță și le-am văzut lacrimile de bucurie și recunoștință. Mulțumim Domnului pentru harul Său! 🙏💓

 

Toate blocurile din jur s-au dărâmat, dar nu și casa aceasta!

Aici locuiește un pastor, care în casa rămasă în picioare, pregătește zi de zi hrană caldă pentru oamenii sinistrați.
Noi am cumpărat alimente, pastorul le-a pregătit, apoi toate au fost împărțite celor în nevoie. Slavă lui Dumnezeu pentru toate lucrurile!
Dacă vrei să contribui și tu cu o porție de mâncare caldă, te rugăm să donezi pentru lucrarea „S.O.S. TURCIA”. Îți mulțumim! Fii binecuvântat!