H8XVhAJ

Antiohia, nu te-am uitat!!

 

Doneaza si tu aici

 

În perioada 28 aprilie – 7 mai 2023, echipa noastră a revenit în Antiohia pentru a continua misiunea de ajutorare a oamenilor afectați de cutremurele devastatoare.

 

Antiohia, locul unde numele de creștin a fost rostit pentru prima dată în istorie, este acum o ruină. Oamenii trăiesc în corturi, în condiții greu de imaginat.

 

Inițial ne-am propus să construim 4 căsuțe pentru oamenii rămași fără adăpost și să oferim zilnic acestora 150 de porții de mâncare caldă. Însă rezultatele au fost peste orice așteptări:

• Am reușit să construim nu mai puțin de 10 căsuțe, oferind un adăpost pentru familiile cele mai afectate de cutremur,
• Am distribuit 50 de pachete alimentare, asigurând oamenilor necesarul de bază pentru o perioadă mai lungă de timp,
• Am pregătit și servit peste 1200 de porții de mâncare caldă celor care, de luni de zile, nu au avut acces la hrană gătită,
• Am oferit și 1000 de porții de desert, aducând bucurie și un zâmbet pe chipurile celor aflați în nevoi,
• Am pregătit și distribuit aproximativ 200 de pachete speciale pentru copii.

Ca toate acestea să se întâmple am parcurs distanțe impresionante: două dintre microbuzele noastre au străbătut minim 4500 de kilometri fiecare, iar al treilea microbuz a acoperit aproximativ 6000 de kilometri.

Mulțumim Asociației Creștine din Turcia, care a susținut demersurile noastre și ne-a facilitat accesul, acolo unde a fost nevoie de noi.

 

Mulțumim tuturor celor care au donează și susțin proiectul nostru! Doar împreună putem oferi un adăpost și o rază de speranță pentru oamenii din Antiohia. Fiți alături de noi!