În India și Nepal – În Numele Domnului Iisus Hristos! 🙏🌍

Misiunea Iubirii în India și Nepal

38 de sate, 3.488 de copii, 600 de văduve și 1.555 de familii sărace. Acesta este numărul sărmanilor care și-au pus nădejdea în noi, copiii lui Dumnezeu.

 

„Căci așa ne-a poruncit Domnul: ‘Te-am pus ca să fii Lumina neamurilor, ca să duci mântuirea până la marginile pământului.’” (Fapt. 13:47)

De aceea, în numele Domnului, pornim într-o nouă misiune de iubire, speranță și mântuire, în India și Nepal.

Vrem să aducem lumina, speranța și iubirea lui Iisus Hristos, să fim mâinile și picioarele Sale în aceste țări și să aducem schimbare prin puterea Evangheliei.

 

India – țara contrastelor:

India este țara cu cei mai mulți oameni săraci, și în același timp țara cu peste un milion de zei. Însă India nu Îl are pe Dumnezeu:

Sute de orfelinate găzduiesc copii cu handicap abandonați de părinți, iar sute de fetițe, încă de la vârsta de 12 ani, cad pradă traficanților de carne vie. În aceste situații de viață și de moarte suntem chemați să fim răspunsul lui Dumnezeu, să venim în ajutor, aducând speranță și iubire care poate mântui.

 

Samaritenii Renovatio – Răspunsul la chemarea lui Dumnezeu:

La sfârșitul lunii septembrie, 35 de membri ai Samaritenilor Renovatio vor misiona în comunitățile sărace și în orfelinatele din India și Nepal. Scopul nostru este să ducem Vestea Bună, speranța și ajutorul acolo unde este cea mai mare nevoie. Vrem să arătăm că iubirea lui Iisus este prezentă în fiecare colț al lumii, pentru fiecare dintre oameni.

 

Aducem iubire și speranța mântuirii:

Copiii abandonați vor afla că sunt iubiți și prețuiți de Însuși Domnul Iisus, care ne-a trimis la ei. Oamenii săraci și cei care se închină la idoli vor afla că Dumnezeu i-a iubit atât de mult încât a dat pe Fiul Său să moară pentru ei. În aceste țări pline de nevoi și suferință, ne propunem să răscumpărăm suflete, să aducem speranță și să arătăm că Lumina lui Dumnezeu strălucește chiar și în cele mai întunecate locuri.

 

Copii salvați din ghearele traficanților de carne vie:

Cu hotărâre și credință în Dumnezeu, ne-am propus să răscumpărăm cel puțin un suflet din mâinile traficanților de carne vie și să aducem Vestea Bună în viețile micuțelor salvate:

Fiecare victimă, fiecare ființă lipsită de apărare poate găsi, în dragostea și mila lui Dumnezeu, speranța unui viitor cu adevărat fericit. Cu fiecare efort și fiecare pas pe care îl facem, ne străduim să schimbăm viața acestor suflete atât de vulnerabile, arătându-le iubirea Domnului Isus Hristos.

 

Cât valorează o viață de copil în ochii oamenilor?

Pentru Dumnezeu, fiecare suflet este neprețuit. Dar în lumea aceasta există ființe care pun un preț fix pe inocența și vulnerabilitatea copiilor.

Nu putem privi nepăsători această suferință.

În luna septembrie 2023, în misiunea noastră din India, ne-am propus să eliberăm cel puțin un copil din ghearele traficanților și să-i oferim o șansă nouă la viață.

Acești copii, supuși la niveluri de suferință fizică și emoțională care sfidează cuvintele, au nevoie de ajutorul nostru:

Prin generozitatea voastră, sperăm să putem răscumpăra un suflet nevinovat și să-l aducem într-un centru creștin din India, unde va fi înconjurat de grija, afecțiunea și educația creștină de care are atâta nevoie. Acolo, copilașul va înțelege că este iubit de Dumnezeu Însuși, care și-a pus în mișcare slujitorii Lui pentru a-i salva viața.

În această misiune a iubirii, vă cerem ajutorul:

Fiecare donație, fiecare gest de bunătate contribuie la eliberarea și transformarea unui suflet prețios în ochii Domnului.

Alătură-te nouă în această misiune de iubire și speranță! Fii parte din miracolul divin ce aduce salvare unui copil care, până acum, a cunoscut doar întunericul suferinței.

Pentru a te implica și a susține misiunea noastră, te rugăm să ne contactezi sau să donezi aici:  https://samariteniirenovatio.ro/doneaza/

Donează acum și salvează un suflet de copil ❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In the images below you can find the situation in which people in India live, in the area where we aim to reach