visterie

Din cămara ta în vistieria Cerului

Prin proiectul „Din cămara ta în vistieria Cerului” colectăm și distribuim alimente esențiale în familii lipsite de posibilități materiale și în comunități defavorizate din România.

 

Cum te poți implica:

 Fii și tu parte din lucrare! Când mergi la cumpărături, adaugă în coș un ajutor pentru cei nevoiași.

Un pachet de orez, paste, mălai, zahăr, o sticlă de ulei, conserve, supe instant, biscuiți etc, fiecare aliment neperisabil donat reprezintă un mare sprijin pentru cei aflați în nevoie.

În același timp, gestul tău îți aduce o comoară în Cer!

 

Hrană spirituală

Împreună cu alimentele oferim și Biblii, astfel încât să hrănim nu doar trupul, ci și sufletul.

 

Unde colectăm alimentele neperisabile:

Colecta alimentelor are loc la Biserica Renovatio, în incinta Romexpo, pavilionul C6 (B.dul Mărăști nr. 65-67, București).

 

Vrei să ajuți și altfel?

Dacă nu poți contribui cu alimente dar dorești să te implici, trimite o donație cu mențiunea „Vistieria Cerului”. Noi vom achiziționa alimente în numele tău.

 

Donează aici: https://samariteniirenovatio.ro/doneaza/ 

 

Rezultatele proiectului „Din cămara ta în vistieria Cerului”:

Anul 2020, luna aprilie: Samaritenii Renovațio, alături de Fundația Viața și Lumină, au adus binecuvântare unui număr de aproximativ 110 familii aflate în nevoie, cea mai numeroasă familie având 11 copii. În total au fost împărțite 300 pachete alimentare.

 

Anul 2021, lunile martie și aprilie: Samaritenii Renovațio, alături de Fundația Viața și Lumină, au fost sprijin pentru un număr de aproximativ 200 familii lipsite de hrană. În partea a doua a proiectului, cu ajutorul vostru, am putut oferi 250 pachete cu alimente neperisabile oamenilor nevoiași din zona Oltenița.

 

Anul 2022: împreună cu Fundația Viata și Lumina am pregătit aproximativ 300 de pachete alimentare și 115 Biblii – Hrană pentru suflet, alături de hrana pentru trup pe care am oferit-o celor în nevoie.

 

Anul 2023: Samaritenii Renovațio au distribuit 3 paleti cu alimente neperisabile oamenilor nevoiași din București, județul Ilfov și Giurgiu. Am oferit astfel ajutor unui număr mare de văduve, familii numeroase și orfani, aflați cu toții în grija proiectului.

 

Anul 2024, februarie: Samaritenii Renovațio au pregătit și împărțit 42 pachete alimentare, 120 pachete cu dulciuri pentru cu copii, aproximativ 100 de Biblii ilustrate pentru copii, dar și Biblii pentru părinții lor. Toate acestea au avut loc în zona Bălăceanca, unde am petrecut o zi alături de aproximativ 100 de copii. Le-am prezentat micuților o lecție biblică, apoi împreună cu ei ne-am rugat, am cântat și ne-am jucat. Ulterior am vizitat familiile în nevoie din zonă.

Galerie foto/video: